Legfrissebb híreink

A Budai Krónika megjelenésének 550. évfordulója alkalmából 550 példányban újranyomtatták a könyvritkaságot, melyet 2023. október 26-án Cserépfaluban is bemutattak. 

Ebben az évben a Zemplénben található Regécen gyűltek össze Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye könyvtárosai. A hagyományos programra immár 17. alkalommal került sor. 

A II. Rákóczi Ferenc Könyvtár az Állatvédelmi Témahét keretében adományokat gyűjt a Miskolci Állatsegítő Alapítvány kedvencei számára. 

Befejeződött az Országos Könyvtári Napok idején zajló online kvízünk. Most megtudhatják, hogy kik lettek a nyertesek. 

A II. Rákóczi Ferenc Könyvtár ebben az évben is online kvízzel várja olvasóit.

A II. Rákóczi Ferenc Könyvtár ebben az évben is megrendezi a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei könyvtárosok találkozóját. 

 

Ismét örömteli hírről tudunk beszámolni, ugyanis egy újabb kistelepülési könyvtár felújítása valósult meg. A rudolftelepi szolgáltatóhely ünnepélyes átadóját 2023. május 18-án, csütörtökön tartották. 

Az idei év Internet Fiesta rendezvényre egy online szabadulószobás játékkal vártuk olvasóinkat. Most közzé tesszük, sorsolás után kik voltak a szerencsések. 

A Petőfi 200 emlékév kapcsán a nyékládházi Furmann Imre Művelődési Ház és Könyvtár versenyt hirdet irodalmi, zenei, rajz és vizuális kategóriában „A velünk élő Petőfi" címmel.

 

Ismét örömteli hírről tudunk beszámolni, ugyanis megújult egy újabb kistelepülési könyvtár. A tardi szolgáltatóhely ünnepélyes átadóját 2022. december 2-án, pénteken tartották. A községben több beruházást is ezen a napon avattak.

Pages