Legfrissebb híreink

A II. Rákóczi Ferenc Könyvtár ebben az évben is online kvízzel várja olvasóit.

A II. Rákóczi Ferenc Könyvtár ebben az évben is megrendezi a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei könyvtárosok találkozóját. 

 

Ismét örömteli hírről tudunk beszámolni, ugyanis egy újabb kistelepülési könyvtár felújítása valósult meg. A rudolftelepi szolgáltatóhely ünnepélyes átadóját 2023. május 18-án, csütörtökön tartották. 

Az idei év Internet Fiesta rendezvényre egy online szabadulószobás játékkal vártuk olvasóinkat. Most közzé tesszük, sorsolás után kik voltak a szerencsések. 

A Petőfi 200 emlékév kapcsán a nyékládházi Furmann Imre Művelődési Ház és Könyvtár versenyt hirdet irodalmi, zenei, rajz és vizuális kategóriában „A velünk élő Petőfi" címmel.

 

Ismét örömteli hírről tudunk beszámolni, ugyanis megújult egy újabb kistelepülési könyvtár. A tardi szolgáltatóhely ünnepélyes átadóját 2022. december 2-án, pénteken tartották. A községben több beruházást is ezen a napon avattak.

Befejeződött az egészségmegőrzés jegyében meghirdetett játékunk, mely népszerű volt olvasóink körében. A helyes megfejtők közül sorsoltuk ki a nyerteseket.

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár ebben az évben is megrendezi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei könyvtárosok találkozóját. 

Egészséges kilátások címmel játékot hirdet a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. Nevezési feltételeknél lényeges szempont, hogy a pályázó számára fontos legyen az egészsége, és érdeklődjön Borsod-Abaúj-Zemplén megye természeti szépségei iránt.

Újabb kistelepülési könyvtár újult meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mostantól Gesztelyben barátságos környezetben várják az olvasni vágyókat. A 4,4 millió forintos beruházás eredményeként megújult épület ünnepélyes átadóját 2022. augusztus 2-án, kedden tartották.

Pages