II. Rákóczi Ferenc Könyvtár
Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer

Elérhetőség

3530 Miskolc, Görgey A. u. 11.
Posta: 3501 Miskolc, Pf. 176.
Telefon: 46/503-120
Fax: 46/340-448
rakoczi@rfmlib.hu
kvkozi@rfmlib.hu

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkód  
Jelszó (Pl.: 0101)        
  Elfelejtett jelszó                

Slider

Örömünnep lett az avató
Fergeteges örömünnepé változott a selyebi könyvtár június 26-i avatója. Jó alapot adott az örömnek, hogy egy régi, kis szobányi könyvtár helyett több mint 100 négyzetméteres, korszerűen berendezett és felszerelt kulturális tér született.
Alacskai megújulás
Elegáns környezetben, felújított kastélyban működik az alacskai könyvtár – és a 2019. június 7-ei átadó óta maga is tetszetős, modern berendezéssel várja a látogatókat.
Új könyvtárat avattunk
A 2019. május 16-i könyvtárátadón kiderült, Hejőszalonta vezetésének, karöltve a megyei hatókörű II. Rákóczi Ferenc Könyvtárral, máris vannak további tervei, az óvodások lelkesedése pedig mindenkit meggyőzhetett: van kiért és miért fejleszteni.
Kisgyőri ajándék
Többféle támogatás és sok-sok ember munkájának eredményeképpen megújult a kisgyőri könyvtár. Az új bútorokkal berendezett terek – és ezzel az új lehetőségek – avatóját 2019. június 5-én rendezték.
Hahó, Bogács!
Befejeződött a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játék. Az első hat helyen végzett hét csapat utazhat Bogácsra egyhetes – ingyenes – olvasótáborba.
Díj a könyvtárosnak
Kutatódíjat vehetett át Kmeth Jolán a Magyar Néprajzi Társaság Tradíció pályázatára benyújtott, borsodgeszti asszonysorsokat feldolgozó munkájáért. Borsodgeszt könyvtárosa a 2019. május 11-i díjátadón előadást is tartott témájáról. Gratulálunk!

Megújult kiskönyvtárak

 

Könyvtári Mappa

Megyei Közoktatási Intézmények Katalógusa

Megyei Közoktatási Intézmények Katalógusa

Támogatóink, partnereink

 

Facebook oldalunk