Ünnepek, hétköznapok, áthelyezett munkanapok

Karácsony hetének szabadnapjai miatt ebben a hónapban két szombat (december 7. és 21.) is munkanap lesz, de ez nem változtatja meg a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épületének (Görgey A. u. 11.) szokásos nyitva tartását: ahogy minden szombaton, úgy december 7-én és 21-én is délelőtt 10-től délután 4 óráig várjuk olvasóinkat. A városi hálózat fiókkönyvtárai pedig ezen a két napon délelőtt 10-től délután 2 óráig látogathatók. December 19-én, csütörtökön a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épületében és a városi hálózat valamennyi könyvtárában korábban zárunk, egységesen délután 4-ig várjuk olvasóinkat.  

A decemberi ünnepek, illetve a munkanap-áthelyezések miatt a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár szervezetéhez tartozó miskolci könyvtárak nyitva tartása a következőképpen módosul.
December 24. és 29. között minden könyvtár ZÁRVA tart.
December 30-án a Kaffka M. Könyvtár és a Móra F. Könyvtár kivételével minden tagkönyvtár a szokásos hétköznapi rend szerint lesz nyitva.
December 31-én a Kaffka M. Könyvtár és a Móra F. Könyvtár kivételével minden könyvtár 10.00–14.00 óráig várja látogatóit.
December 30-án és 31-én a Kaffka M. Könyvtár és a Móra F. Könyvtár zárva tart.