Hahó, könyvtár(s)ak – készüljetek! 2021-ben is

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár 2021-ben is meghirdeti a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játékot a megye 3. és 4. osztályos tanulói számára. A fődíj – a tervek szerint – egy ingyenes nyári (olvasó)táborozás Bogácson.

A Hahó, könyvtár(s)ak! című könyvvel, olvasással kapcsolatos játékra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolák 3. és 4. osztályos tanulóiból alakuló 4 fős csapatokkal lehet nevezni. Intézményenként egy csapat vehet részt a játékban. Az első forduló feladatlapja itt érhető el(külső hivatkozás). A megoldásokat személyesen, postai úton (3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11.), vagy e-mailben (hahokonyvtarsak@rfmlib.hu(link sends e-mail)) kell eljuttatni a könyvtárba. Beküldési határidők: az I. forduló esetében 2021. április 26.; a II. fordulónál 2021. május 17.
Az írásbeli fordulók során legjobban szereplő csapatok meghívást kapnak a könyvtárba, a 2021. június 7-én tartandó szóbeli döntőre. A fődíj – a tervek szerint – gazdag programot kínáló, ingyenes olvasótábor a Bogácsi Thermálfürdő Kft. által üzemeltetett ifjúsági táborban 2021. július 12-től 16-ig.