II. Rákóczi Ferenc Könyvtár
Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer

Elérhetőség

3530 Miskolc, Görgey A. u. 11.
Posta: 3501 Miskolc, Pf. 176.
Telefon: 46/503-120
Fax: 46/340-448
rakoczi@rfmlib.hu
kvkozi@rfmlib.hu

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkód  
Jelszó (Pl.: 0101)        
  Elfelejtett jelszó                

Slider

Új könyvtárat avattunk
A 2019. május 16-i könyvtárátadón kiderült, Hejőszalonta vezetésének, karöltve a megyei hatókörű II. Rákóczi Ferenc Könyvtárral, máris vannak további tervei, az óvodások lelkesedése pedig mindenkit meggyőzhetett: van kiért és miért fejleszteni.
Kisgyőri ajándék
Többféle támogatás és sok-sok ember munkájának eredményeképpen megújult a kisgyőri könyvtár. Az új bútorokkal berendezett terek – és ezzel az új lehetőségek – avatóját 2019. június 5-én rendezték.
Hahó, Bogács!
Befejeződött a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játék. Az első hat helyen végzett hét csapat utazhat Bogácsra egyhetes – ingyenes – olvasótáborba.
Díj a könyvtárosnak
Kutatódíjat vehetett át Kmeth Jolán a Magyar Néprajzi Társaság Tradíció pályázatára benyújtott, borsodgeszti asszonysorsokat feldolgozó munkájáért. Borsodgeszt könyvtárosa a 2019. május 11-i díjátadón előadást is tartott témájáról. Gratulálunk!
Tolcsva is megújult
A Kiss Kata Zenekar koncertjén megtáncoltatott kicsiket és nagyokat. Ezzel igazán vidámmá varázsolták a korszerű, felújított térbe költözött tolcsvai könyvtár egyébként is örömteli avatóünnepségét.
Korszerűbb lett
Csak épületen belül költözött az alsóberecki könyvtár – ám ez a teljes megújulást jelentette. A megnövelt alapterületű, több mint 2000 kötetet kínáló könyvtárat 2018. november 17-én adták át az olvasóknak.

Megújult kiskönyvtárak

 

Könyvtári Mappa

Megyei Közoktatási Intézmények Katalógusa

Megyei Közoktatási Intézmények Katalógusa

Támogatóink, partnereink

 

Facebook oldalunk