II. Rákóczi Ferenc Könyvtár
Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer

Elérhetőség

3530 Miskolc, Görgey A. u. 11.
Posta: 3501 Miskolc, Pf. 176.
Telefon: 46/503-120
Fax: 46/340-448
rakoczi@rfmlib.hu
kvkozi@rfmlib.hu

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkód  
Jelszó (Pl.: 0101)        
  Elfelejtett jelszó                

Slider

Könyvtárátadó Bodrogkisfaludon
Átadták a bodrogkisfaludi könyvtárat, melynek köszönhetően a helyiek a könyvtárbuszos ellátás után állandó helyen vehetik igénybe a könyvtári szolgáltatást. A részletekről a képre kattintva olvashat.
Rendhagyó foglalkozás
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében hétköznapokon 54 településen látja el a könyvtári szolgáltatást könyvtárbusz. Ládbesenyőre kivételesen szombaton is ellátogatott az ismerős jármű. A részletekről a képre kattintva olvashat.
Hegymegi könyvtárátadó
Hegymeg életében fontos volt, hogy a könyvtárbuszos szolgáltatást követően mostantól egy pályázati forrásnak köszönhetően egy felújított épületben állandó könyvtárban várják a helyi olvasni vágyókat. A részletekről a képre kattintva olvashat.
Könyvtárátadó Taktaharkányban
Pályázati forrásból újította fel könyvtárát Taktaharkány Nagyközség Önkormányzata. Az ünnepélyes átadót államalapító Szent István király ünnepén tartották.További részletekről a képre kattintva olvashat.
Könyvtárátadó Arnóton
A helyi könyvtár felújítása a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár szakmai segítségével és Arnót Község Önkormányzata pályázati forrásának köszönhetően valósulhatott meg.A részletekről a képre kattintva olvashat.
Könyvtárátadó Kácson
A települési könyvtárnak otthont adó épület felújítása a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, valamint a helyi önkormányzat támogatásának köszönhetően valósulhatott meg. A részletekről a képre kattintva olvashat.

Megújult kiskönyvtárak

 

Könyvtári Mappa

Megyei Közoktatási Intézmények Katalógusa

Megyei Közoktatási Intézmények Katalógusa

Támogatóink, partnereink

 

 

Facebook oldalunk