Akik mind győztesek lettek

Megkezdődött a nagy kaland, hétfőn útnak indultak a Te is lehetsz győztes! című tehetségkutató vetélkedő legjobbjai. A döntő 30 nyertese 5 napos, élményekkel, programokkal teli táborozáson vehet részt Füzérradványban. Például rögtön első este a Kiss Kata Zenekar ad koncertet.

Indulás előtt, még Miskolcon

Te is lehetsz győztes! címmel hirdette meg roma tehetségkutató versenyét a miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei Hatókörű Városi Könyvtár az Égigérő mesefa című program keretében. A megye hat kistérségében élő 8-10 éves gyermekek ének, hangszeres zene és tánc kategóriában mutathatták meg magukat. Több száz gyermeket mozgatott meg a tehetségkutató, a táborozáson a döntő 30 nyertese vehet részt.

Már Füzérradványban, kastélynézőben

Július 24-én, hétfőn reggel a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár parkolójából indult útnak a többség és út közben még csatlakoztak hozzájuk néhányan. Az első napon természetesen egymással és ideiglenes otthonukkal, a táborral ismerkednek meg. De már erre a napra is jut koncert és egy rövid kirándulás, a többi napon pedig többek között Vígh Balázs író, sátoraljaújhelyi, kőkapui kirándulás, múzeumpedagógiai és biblioterápiás foglalkozás, sok-sok kézműveskedés és meseolvasás várja július 24–28. között a résztvevőket.

Napi képes beszámolók a tábor közösségi oldalán találhatók »