Gazdára talált a második mesekönyvünk is

Szünidei mese kvízünk második fordulója is lezárult. Augusztus 10-én megrendezett sorsoláson 25 helyes megfejtést beküldő pályázónk vett részt, és az ajándék könyvet a Preszoly család nyerte.

A nyaralás miatt a jutalom átadására csak augusztus 17-én került sor.  Preszoly Máté és Patkós Rebeka izgalommal telve  érkeztek a könyvtárba. Ők már jól ismerik a járást, hiszen rendszeres olvasóink, és nem csak az interneten olvassák a meséket, hanem a könyvtárból is rendszeresen kölcsönöznek  könyveket.

Mindig nagy öröm, ha  a családok közösen keresik fel a könyvtárunkat, és mindenkinek választanak valami izgalmas és szép kötetet!

Kiváló családi program a közös olvasás, a játék, a rejtvényfejtés. A jó hangulatú együttlétekhez kívánunk hozzájárulni a Szünidei mese kvíz sorozatunkkal, amelynek 3. fordulója is hamarosan elérhető lesz a honlapunkon, és a facebook oldalunkon is. Addig is érdemes tanulmányozni a legújabb heti meséinket az alábbi elérhetőségen: http://www.bazkonyvtar.hu/spatak/hu/gyerekeknek

Sok szép élményt kívánunk a családoknak, és az önálló rejtvényfejtőknek is! Várjuk a megfejtéseket!

UMFT