Karácsonyi Kreatív Varázssziget a könyvtárban

Kedd délután tartottuk a könyvtár karácsonyi családi kézműves délutánját. Szeretettel vártuk a gyermekeket és felnőtteket egyaránt, akik meghitt hangulatban kívántak velünk együtt kézműveskedni, karácsonyra készülődni.

A karácsony közeledtével az ünnepi hangulat mellett a dekorálós kedv is egyre jobban a hatalmába keríti az embert, ilyenkor szeretjük az otthonunkat is ünnepi pompába öltöztetni, meghitt, melengető, szeretettel teli hangulatúvá varázsolni. A Kreatív Varázsszigeten sokféle új ötlettel, változatos technikával elkészíthető ünnepi dekorációval, ajándékötletekkel vártuk az érdeklődő látogatóinkat. Vidám üldögélő karácsonyfa és Rudolf alakú beszúrható pick is készült kartonból, csillogó díszekkel. Spatulából mézike formájú falidíszt alkottunk. Karácsonyi szalagdísz is készült Pataki Kati néni segítségével. Gyönyörű csengettyűket is lehetett varrni, amelyet csillámló díszekkel és szép szalaggal is dekoráltunk.
A szép karácsonyi zene és az illatmécses finom illata fokozta az ünnepi hangulatot.

Gyönyörű, egyedi ízlés szerint elkészített díszek, dekorációk születtek, amelyek az otthonok ékességei lehetnek, vagy éppen megajándékozhatjuk vele szeretteinket.

Köszönjük, hogy vendégeink eljöttek karácsonyváró foglalkozásunkra és együtt készülhettünk a közelgő ünnepekre. Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves látogatónknak! Legközelebb januárban találkozunk!

UMFT