Könyvtári vetélkedő a végardói nyugdíjasokkal

A Művelődés Háza Könyvtára évek óta jó kapcsolatot ápol a Végardói Nyugdíjasklubbal. 2013-ban már felelevenítettük Végardó történetét a régi fényképek segítségével, és a könyvtárban sor került egy pataki kvíz-partira is. Augusztus 27-én Zemplén tájain barangoltunk egy jó hangulatú könyvtári vetélkedő keretében.

Erre az alkalomra is szép számmal jöttek el a klub tagjai a végardói közösségi házba, néhányan az unokáikat is elhozták.  Terített asztal mellett, baráti hangulatban zajlott a vetélkedő.

A feladatok összeállításában a játékosság dominált, és elsősorban a már meglevő ismeretekre építkezett. A titkosírás, képfelismerés, igaz-hamis játék, képkirakó, és a többi feladat is közös munkára ösztönzött, az összetartozást erősítette. Az eredményhirdetést követően az ajándékokat zsákbamacska formájában kapták meg a résztvevők.

Köszönöm azt a kedves fogadtatást, amelyben minden alkalommal várnak, az aktivitást, a kedves szavakat.

Mindig nagy öröm, amikor egy tettre kész, jókedvű csapattal együtt lenni. Terveink szerint az idén még két alkalommal találkozunk. Októberben egy író-olvasó találkozóra kerül sor, az adventi időszakban pedig a régi népszokásokat elevenítjük fel.

 

UMFT