Hírek

Kreatív varázssziget

Téli díszeket, lakásdekorációkat készítettünk az alkotni, kézműveskedni szerető vendégeinkkel a Kreatív Varázssziget januári foglalkozásán.

A Magyar Kultúra Napjára

Pályázati Felhívás

 

Szavalóverseny


Szép ünnepet!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak, és a leendő olvasóinknak is!

A könyvtár dolgozói

Ünnepi nyitva tartás

Decemberi kreatív varázssziget

December 7-én  tartottuk a könyvtár karácsonyi családi kézműves délutánját. Szeretettel vártunk gyermekeket és felnőtteket egyaránt, akik meghitt hangulatban kívántak velünk együtt kézműveskedni, karácsonyra készülődni. Apukák, anyukák, nagymamák, aprócska és nagyobb gyerkőcök és alkotni szerető érdeklődők vidám csevegése, nevetése töltötte be a könyvtárat.

Karácsonyi gasztrokaland

A decemberi gasztrokaland alkalmával olyan finomságok készültek, amelyek a karácsonyi asztalon is jól mutatnak, és még finomak is!

Ügyeskedtünk adventkor is

Adventi Ügyeskedj a könyvtárban! – kézműves foglalkozássorozat zajlott a könyvtár gyermek-részlegében, ahová óvodásokat és alsó tagozatos kisiskolásokat hívtunk és vártunk.
A téma a közelgő ünnep, a karácsony volt. A másfél hét alatt 17 csoportban 418 gyermek vett részt a foglalkozásokon a helyi és környékbeli települések (Györgytarló, Olaszliszka, Erdőhorváti) óvodáiból és iskoláiból.

Decemberi hivogató

Baba-mama klub novemberben is

November 24-én csütörtökön tartotta a baba-mama klub soron következő foglalkozását a könyvtárban. Vendégünk Forrósné Ulimájer Beáta kozmetikus volt, akivel a mamák és babák bőrápolásáról, a szép bőr titkáról beszélgettünk.

Népdaléneklési verseny a könyvtárban

November 23-án immár tizenkettedik alkalommal,  Dr. Barsi Ernő nevét felvéve pedig ötödik alkalommal rendezte meg A Művelődés Háza és Könyvtára Zenei-részlege a Regionális Népdaléneklési Versenyét.

Tartalom átvétel
UMFT