Hírek

Tájékoztatás

Tájékoztatás a könyvtár költözéséről

Tisztelt Sárospatakiak, Kedves Látogatók!

 

Mint arról Önök már bizonyára értesültek az idén 35 éves születésnapját ünneplő intézményünk, A Művelődés Háza és Könyvtára épületének felújítási munkálatai hamarosan elkezdődnek.

Nyári nyitva tartás

Arany-busz a Makovecz téren

Arany János születésének 200. évfordulójára a Petőfi Irodalmi Múzeum interaktív kiállítást hozott létre, amelyet egy buszon tendeztek be, így a kiállítás "házhoz megy" az ország különböző városaiban, és a környező országok magyarlakta településein.

Akcióban a BerGer Szimat Szolgálat

Az Ünnepi Könyvhét és Gyermekkönyvnapok keretében könyvtárunk vendége volt Nyulász Péter író, aki megismertette a gyermekeket a BerGer Szimat Szolgálat megalakulásának körülményeivel, a nyomozóiroda munkatársaival, és azok kalandjaival. 

Könyvünnep Sárospatakon

Színes programok a Gyermeknapi Kölyökbulin

Május utolsó vasárnapján A Művelődés Háza és Könyvtára vidám, mozgalmas Gyermeknapi Kölyökbulit rendezett.
Délelőtt 10 órától Mozimatiné keretében a Kicsi az ős, de hős 14 órától pedig a Nyúl Péter című filmet tekinthették meg az érdeklődők.

Tájékoztatás

Tisztelt Olvasóink!

Könyvtárunk 2018.május 14. és 19. között technikai okok miatt zárva tart.

Nyitás: 2018. május 22. 10 óra

Éjjeli lovas buli a könyvtárban

Május 2-án pénteken újból megrendeztük a nagy népszerűségnek örvendő tavaszi Könyvtári éjszakánkat. Éjjeli lovas bulira hívtuk gyermek olvasóinkat, amelyre most is óriási volt az érdeklődés. 

Mesetorna a Baba-mama klubban

Április 26-án a Carolina Óvoda látta vendégül a Baba-mama klubot. Előadónk Kántor-Sikora Lili testnevelő volt, aki Mesetornát tartott az apróságoknak.  Az ovi tornatermében lévő mozgásfejlesztő eszközök nagyon tetszettek a babáknak. Azonnal birtokba is vették őket és nagy örömmel bújócskáztak, libikókáztak, csúsztak, kúsztak-másztak.

Tartalom átvétel
UMFT